Методи и начини на плащане

Методи и начини на плащане в онлайн магазина www.dssauto.bg

Методи и начини на плащане – Уважаеми клиенти, в нашият онлайн-магазин за авточасти и аксесоари, консумативи, гуми и акумулатори, имате възможност да избирате измежду няколко различни метода на плащане:
  • Банков превод – тази опция Ви позволява да платите поръчаната стока чрез директен дебит. В основание за плащане е задължително да впишете номера на Вашата поръчка! Продукта получавате по избрания от вас метод , след като ние получим банковия превод.
  • Наложен платеж – тази опция Ви позволява да заплатите стока в момента на получаването й. Тук имате възможност да избирате сред няколко доставчика и генерирате сами вашите товарителници. Опцията „Фиксирана ставка“ на стойност 3,00 лв с ДДС се предлага само за доставка в град София! Доставката на акумулатори се предлага също само за град София. Цената за доставка на акумулатор до избран адрес е 5,00 лв с ДДС.
  • Виртуален ПОС терминал – нова услуга, която предлага да заплатите с вашата Кредитна или Дебитна карта. Услугата Ви препраща към нов прозорец! ДСС Ауто ЕООД (www.dssauto.bg) , не събира и не обработва данните на използваните от вас карти! Тази услуга се предлага съвместно с PAYSERA. Всеки потребител, който има и използва своята PAYSERA сметка, получава до 1% Cashback обратно след покупка(виж условията тук). Стоката получавате веднага, след като ние получим вашето плащане.

Уважаеми клиенти и потребители, ако изпитвате затруднение с някой от методите, които Ви предлагаме, незабавно се свържете с нас на +359 899 430 021 или на dssauto@abv.bg .