ДОСТАВКА

ДОСТАВКА

При потвърждение на покупка на артикул в онлайн магазина на dsssauto.bg Вашата заявка следва да се обработи.
Наш служител ще се свърже с вас, не по късно от 1 ден (в работни дни, 2-3 дни в почивни и празнични дни) на посочения телефон за връзка, за да ви потвърди, че поръчаният продукт е наличен и че заявката Ви е приета.
Ако поръчаният артикул не е наличен в момента на заявка се уточнява срока, за който последният може да бъде доставен.

Срокът на доставка за територията на цяла България, при наличие на продукта, е до 7 /седем/ работни дни от датата на потвърждението на поръчката. За населени места, които куриерът посещава по график – срокът може да бъде удължен с от 2 до 3 дни. Доставки се извършват в работни дни между 9.00 и 18.00 часа, както и в събота до 14 часа, като те може да се насрочват по желание на клиента с конкретен час за изпълнение (услугата се заплаща допълнително по тарифа на куриера.). Срокът е посочен само с цел информация и ако не бъде спазен, това не представлява основание за предявяване на претенции за обезщетение, намаление на цената или анулиране на поръчката. dssauto.bg не носи отговорност за доставката на закупените стоки, в подобен случай претенции се предявяват към фирмата изпълнител

При ненавременна доставка, Онлайн магазинът не дължи неустойка на клиента, а последният, от своя страна, си запазва правото да откаже поръчката.

“ДСС Ауто” EООД  работи с куриерска фирми Еконт Експрес ООД.

Цената на доставката не е включена в стойността на артикулите, тарифира се по цените на куриерската фирма  http://www.econt.com/tariff-calculator/

Артикулите могат да бъдат изпратени и по желана от клиента куриерска фирма, след предварително уговорка с наш служител и възможност от наша страна.

Доставката за град София е 3,00 лв., за продукти с тегло до 40 кг/литра.

Пълна информация, относно използването на сайта, право на отказ, връщане на стока и други, можете на видите в Общи условия.

За връзка с нас използвайте координатите посочени в страницата с Контакти.

Със създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

ДСС Ауто ЕООД:
с. Горно Пещене, общ. Враца, ул. Околчица 11
тел: 0899/430021 + Viber
dssauto@abv.bg  – основна
Facebook: https://www.facebook.com/dssauto.bg/
адрес на магазини: гр. София, жк Студентски град, бл. 57 до заведение Евъргрийн

Работно време на магазина:
Пон. – Пет. : 09:00 – 20:00
Събота: 10:00 – 15:00
Неделя: Почивен ден